CDA zamelt speelgoed in voor Speelgoedbank-Leiden

Ieder jaar rond Kerst organiseert het CDA Leiden een kerstactie onder haar leden. Tijdens Kerst 2021 zamelde de leden speelgoed in voor de Speelgoedbank in Leiden. Het speelgoed werd overhandigd door Julius Terpstra, lijsttrekker, en Arine Sijl, voorzitter van het CDA Leiden, aan de bestuursleden Margot en Roelof Kunst van Stichting Speelgoedbank-Leiden. 

De Speelgoedbank is aangesloten bij de Voedselbank Leiden en is bedoeld voor gezinnen die het niet breed hebben. Kinderen uit deze gezinnen kunnen iedere maand 2 stuks speelgoed en een boek uitzoeken en mogen dat houden. Zeker in deze tijd een mooi en waardevol initiatief waar veel mensen gebruik van maken. Zoals Margot en Roelof het zelf beschrijven; “het is dichterbij dan je denkt.” 

Voor meer informatie over de Speelgoedbank: www.speelgoedbank-leiden.nl