Veel dank aan leerlingen van mbo-rijnland

De afgelopen periode heeft Speelgoedbank-Leiden veel hulp gekregen van studenten van MBO-Rijnland.

De super gemotiveerde studenten van de opleiding Sociaal Werk hebben onder de bevlogen leiding van de begeleiders van het stagebedrijf SW, Astrid Prakke – Bruins en Hanneke Jacobse, echt bergen verzet.

De studenten hebben de opslagruimte geordend, geen overbodige luxe, want er is echt veel speelgoed gebracht in de periode dat dit nog mogelijk was.  Niet alleen hebben de studenten  geordend, ze hebben ook een enorme hoeveelheid speelgoed gesorteerd en beoordeeld of het speelgoed compleet en geschikt is.

Daarnaast hebben de studenten de uitgifteruimte en het speelgoed weer schoon en fris opgeleverd na bijna een jaar sluiting.

Rens, Robbert, Lavinia, Sevio, Lisa, Salma, Daan , Martin en Menno,  de studenten van Mbo-Rijnland, opleiding Sociaal Werk nogmaals dank voor jullie onvoorwaardelijke inzet!

Zeker ook dank aan Astrid en Hanneke, docenten en stagebegeleiders van het eigen stagebedrijf SW, voor de prettige communicatie en het meedenken in oplossingen!

Als u leuke klussen heeft voor studenten ( stagiaires) of voor een hele klas, denk dan zeker aan MBO-Rijnland en neem contact op met Astrid van het stagebedrijf SW.