Dank je wel!

De afgelopen maanden zijn wij overladen met speelgoed, herbruikbaar en ook nieuw speelgoed.

Regelmatig hebben leerlingen van scholen uit de regio een dagdeel van hun maatschappelijke stage bij de speelgoedbank gedaan om het ingezamelde speelgoed te sorteren, te checken, schoon en compleet te maken. Ook in 2020 kunnen we weer rekenen op jullie als stagiaire. Dat vinden wij super!

Dit jaar hopen wij nog extra hulp te ontvangen van leden van een kerkgenootschap, die Speelgoedbank-Leiden het afgelopen jaar zo fantastisch hebben bijgestaan bij het uitzoeken van LEGO sets, met  – door hen – geprinte afbeelding van de sets. Wij zijn een eind op weg om deze sets weer compleet te maken.

Wat een mooie donaties –zowel speelgoed als giften mochten wij ook ontvangen. Een pharmaseutisch bedrijf,twee kinderdagverblijven een befaamd restaurant een organisatie die het beste voor heeft met Nederland en nog een aantal bedrijven en particulieren.

Zeker ook dank aan onze  sponsoren voor jullie bijdragen aan Speelgoedbank-Leiden!

Families, diaconieën, (sport)verenigingen, scholen, instanties en bedrijven: dank jullie wel!!

Zo blijft het mogelijk om bij Speelgoedbank-Leiden e.o. (bijna) iedere maand speelgoed uit te delen en kinderen blij te maken.

Volgende week maken we bekend welke weldoeners ons zo goed hebben bedacht. We wachten nog op goedkeuring van enkelen.

Wij kunnen nog het volgende speelgoed gebruiken: KidzLabs experimentpakketten, Playstation 4 en 5 spelletjes (geen kopieën), stepjes, Verkleedkleding (heel & schoon), Voetballen (hard en zacht),    4M Green Science pakketten, Lego (complete sets) en ook is er nog ruimte voor eigentijdse Leesboeken voor 5-7 jarigen en 11-12 jarigen.

Door het enorme speelgoedaanbod en het verwerken ervan (controleren, schoonmaken en inboeken in het voorraadsysteem) zijn we genoodzaakt voor het overige speelgoed en boeken voor andere leeftijden een innamestop in te lassen tot/met 15 februari 2020. We hopen op jullie begrip en jullie na 15 februari  weer te ontvangen. Lopende afspraken worden natuurlijk afgehandeld.