Stageweken, project dag: activiteiten leerlingen bij Speelgoedbank-Leiden

In het voorjaar zijn leerlingen van het Teijlingen College Noordwijkerhout, de Internationale Schakelklas Leiden en het Kalsbeek College Woerden in samenwerking met M25 een projectdag van hun stageweek bij Speelgoedbank-Leiden actief geweest. Veel speelgoed op de locatie van de speelgoedbank is weer lekker fris en schoon gemaakt, stellingen zijn opgeruimd en boeken zijn gesorteerd.  We zijn blij met jullie hulp, alles staat er weer schoon en netjes bij voor de komende uitgiften. Heel veel dank voor jullie inzet en medewerking.

Linnaeushof

Op tweede Pinksterdag, 10 juni, ging een grote groep kinderen met M25 naar de Linnaeushof in Bennebroek. Ook kinderen van gezinnen bij Speelgoedbank-Leiden gingen mee. Zij hebben een heerlijke dag beleefd in deze grootste speeltuin van Europa. De co√∂rdinatie en begeleiding was in handen van M25: het was super georganiseerd.