Scholieren geven speelgoed een tweede kans

Via particulieren en bedrijven ontvangt Speelgoedbank-Leiden geregeld kleine hoeveelheden gebruikt speelgoed.  Het speelgoed dat binnenkomt wordt gecontroleerd op volledigheid en kwaliteit: waar nodig of mogelijk worden kleine ontbrekende (onder)delen aan spellen toegevoegd; Barbies en Ken’s worden aangekleed en van accessoires voorzien; bouw- en constructiedozen worden nagelopen of de inhoud nog compleet is en speelgoed wordt schoongemaakt. Tijdens de laatste keer zijn zelfs alle stellingen schoongemaakt.

Op verschillende momenten in het jaar komen scholieren met hun stagebegeleid(st)ers in samenwerking met M25 naar Speelgoedbank-Leiden om mee te helpen om speelgoed een tweede leven te geven. En op deze manier geven zij de kinderen die bij de Speelgoedbank komen de kans om ook te spelen met goed speel- en spelmateriaal. De afgelopen periode ontvingen wij hulp van: Rijlands Lyceum Oegstgeest, Leonardo College Leiden, Teylingen College Noordwijkerhout en Da Vinci College afdeling Internationale Schakelklas

M25 en alle leerlingen heel veel dank voor jullie hulp!

M25 www.m25leiden.nl